HTML

200 szó

2012.03.03. 15:52 kétszáz szó

Mint minden településen, felénk  is történik  mindenféle. Jó dolgok is, és kevésbé jók is. Elhatároztam, hogy megírom, amit látok magam körül, vagy amiről tudomást szerzek, de nagyon kíváncsi vagyok az olvasók véleményére is. Ne tényfeltáró újságírást várjanak ettől a blogtól, arra sem időm nincs, sem kedvem. Mi több, nem is vagyok újságíró, csak egy, a faluban élő polgárok közül, aki észreveszi  a változásokat. Szeretném, ha mindezeket nem csak én venném észre, hanem más is.

S hogy miért Libikóka lett a nevem?  Mert ezzel is szeretném jelezni:  a mi  életünkben  is előfordul  minden, egyszer fent és egyszer lent vagyunk. Jó volna, ha többször lennénk fent, de ezt látszólag nem mi döntjük el. Mondom, látszólag. Mert a valóságban nem így van ez, lásd a nagymarosi  nagyszerű piac működését, vagy a wellness hotel körül kialakult helyzetet. Vagy a környékünkön mostanság felbomló önkormányzatokat. Rövid írásokkal fognak itt találkozni, így próbálom majd nem túllépni a 200 szót.

Azt előre szeretném közölni, hogy bár várom szíves véleményüket, trágár kifejezéseket, gyűlölködő mondatokat nem fogok tűrni ezen az oldalon. Nemcsak azért, mert ki nem állhatom őket, hanem azért sem, mert  nem az indulatok gerjesztése a célom. 

Szóval, mi újság a Dunakanyar bal partján?

Libikóka

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: dunakanyar libikóka nagymarosi piac

A bejegyzés trackback címe:

https://200szo.blog.hu/api/trackback/id/tr344286370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása