HTML

200 szó

Kismaros, Nagymaros, Verőce, és a Dunakanyar kritikus szemmel nézve. Minden, ami jó és rossz.

Friss topikok

Patikamérleg

2012.03.19. 15:23 kétszáz szó

Méricskélhet rajta, aki akar, legfőképpen a képviselők. Két kérdés is akadt mérlegelni való. A múltkori 200 szóban a német nyelv oktatása volt mérlegen, akkor naivan azt hittem, hogy vége a több hónapja tartó hercehurcának. Sajnos nincs, és nemcsak engem érdekel, hogy mire megy ki a játék. Meg az is, hogy meddig lehet packázni a szülőkkel.

A másik – számomra a meglepetés erejével ható hír, amit olvasok a www.kismaros.hu –n, hogy gyógyszertár építésére érkezett ajánlat az önkormányzathoz. Most akkor mi van? A környék legszebb gyógyszertára  Kismaroson működik, a falu lakóinak megelégedésére. Nemcsak, hogy elegáns, de rugalmas is, kedves gyógyszerészkisasszonnyal az élen. Akkor minek még egy? Nem értem. Magyarázza meg valaki – nálam okosabb és tájékozottabb.

A mérleg másik serpenyőjébe csupa jót írhatok. A március 15-i nagyszerű előadást, és Hantos Bálint kitüntetését. Gratulálunk a műsort összeállító és betanító pedagógusoknak és a gyerekeknek! Bálintnak pedig további sikeres munkát kívánunk, jó helyre került a Vilcsek-díj.

Hogy ne csak mindig Kismaros kerüljön szóba, biztatok minden környékbelit, hogy ha még nem tette, látogasson el a  nagymarosi piacra. Gazdag választék várja a vevőket minden földi jóból, és a gyerekek se unatkoznak ott soha. Igaz, a felnőttek se.  Aki esetleg még  nem ismerné, itt tájékozódhat: www.agrikulti.hu, telefon 20/319-2225

Libikóka

Szólj hozzá!

Címkék: német piac március 15 bálint kismaros gyógyszertár nagymaros libikóka hantos

A bejegyzés trackback címe:

https://200szo.blog.hu/api/trackback/id/tr754325981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása